Новини от Рени

Здравейте отново скъпи приятели, братя и сестри в Господа!

Първо от всичко бих искала да ви благодаря за отзивчивостта, състраданието и любовта, с които ме дарихте през последните две най-трудни седмици в моя живот.
Невероятно е да знаеш, че хиляди хора стоят заедно с теб, молят се, борят се и очакват. Вашите насърчителни писма и обаждания ми даваха сили да преживея всеки един ден в много мир и спокойствие. Не намирам думи, с които сърцето  ми иска да ви благодари, но съм сигурна, че Бог щедро ще възнагради вашата верност.
 
Днес, 29.02, имах първата химиотерапия. Премина изключително леко. Благодаря на Бог, че отвори сърцата на лекарите като ми осигуриха всички нужни медикаменти. Това не винаги се случва. Но нашият любящ Баща се грижи по най-прекрасния начин за своите деца.

Аз се чувствам изключително добре и нямам никакви болки. Сърцето ми е в мир и благодарност към Бога. Изцяло съм се предала в Неговите ръце. Готова съм да премина през всичко, което Той допуска, защото знам, че ще ме носи в обятията Си.

Скъпи приятели, оценявам вашата грижа, сърдечност и готовност да ми помагате. Това радва сърцето ми и ме прави силна. Но повече от всичко радва сърцето на Бог, който се наслаждава в нашата обхода на любов.

С много любов в Христа- РЕНИ